Menu

Ga er op uit en kom naar ’t Peeske in Montferland. Dit prachtige bos in Beek heeft mooie wandel- en mountainbikeroutes. Naast wandelen en mountainbiken staat het bos ook bekend om de vele andere activiteiten die u kunt doen in zowel groepsverband als alleen.

Uitspanning ’t Peeske

Uitspanning ’t Peeske is een restaurant dat aan de rand van de Beekse bossen ligt. Dit is een ideale plek voor een kopje koffie, lunch of diner met een geweldig uitzicht op de Montferlandse bossen. De naam, ’t Peeske, is afgeleid van het latijnse woord “pascere” dat voeden of tegoed doen betekend. ’t Peeske is een oud molenhuis dat werd gebouwd in 1885. Het hoogst gelegen meer had als functie om als waterbuffer te dienen voor de watermolen die van graan, meel maakte.

Bereikbaarheid

Zowel ’t Peeske als het bos zijn goed bereikbaar. Tegenover Uitspanning ’t Peeske zit een grote parkeerplaats waar u gratis de auto kunt parkeren. Daarnaast is er een busstop direct voor de uitspanning. ’t Peeske is elke dag geopend van 10:00-20:30.

Er zijn meer dan 100 routes, waardoor er verschillende afstanden zijn voor zowel kort als lang wandel-, fiets-, hardloop of mountainbikeplezier.

Locatie
Uitspanning ’t Peeske
Peeskesweg 12
7037 CH Beek (gem. Montferland)
0316 – 53 28 04
info@peeske.nl