Menu
Familie uitjes / Loerbeek / Montferland / Uitjes

Huifkarcentrum Bergh

Zin in een dagje uit? Bij Huifkarcentrum Bergh kunt u terecht voor uw kinderfeestjes, familie-uitjes, bedrijfsuitje en groepsuitjes. Door de verschillen in grote van de wagens zijn zowel grote als kleine groepen van harte welkom. Tijdens de tocht kunt u genieten van de mooie Montferlandse omgeving.

Arrangementen

Naast de verschillende soorten huifkararrangementen, zijn er ook veel andere verschillende activiteiten te doen. Ik heb er hier drie voor u uitgelicht.

Scoetz

Op deze geruisloze elektrische scooter verkent u Montferland en haar omging op een unieke manier. Er zijn meerdere verschillende routes beschikbaar en de scooters kunnen maar liefst 100 km op een batterij rijden. Daarnaast heeft u ook de keuze om de Scoetz per uur, dag, midweek of weekend te huren.

Quattrocycle

De quattrocyle is een vierpersoonsfiets dat een fietstocht door de omgeving een vernieuwende wending geeft. De quattrocyle wordt door één iemand bestuurd. De vierpersoonsfiets beschikt over versnellingen waardoor het trappen u gemakkelijker afgaat. Ook zit er een elektrische stand op waardoor deze fiets geschikt is voor jong en oud. De trappers zijn apart van elkaar geschakeld. Het voordeel hiervan is dat iedereen op zijn eigen tempo kan fietsen. Er is zowel een langere als een kortere route beschikbaar voor deze fiets.

Spelarrangement

Het spelarrangement is op het terrein van het huifkarcentrum en ideaal voor grotere groepen. Bij aankomst ontvangt u een kopje koffie of thee met een ‘Achterhoekse krentenwegge’. Daarna gaat u aan de zelf uitgekozen spellen beginnen. U heeft de keuze uit: boogschieten, koe melken, vogelpik werpen, kaasstapelen, buks schieten, ringsteken op een paard of ringwerpen.

De Paardendeel

De Paardendeel is het horeca gedeelte van het huifkarcentrum. Dit is dé plek waar u kunt nagenieten van uw activiteit. U kunt naar de Paardendeel voor een heerlijke kop koffie, soep of appeltaart, maar ook voor tapas, een buffet of barbecue kunt u bij de Paardendeel terecht.

Locatie                         

Huifkarcentrum Bergh
Doetinchemseweg 9
7036 AB Loerbeek
0316-531151
06-51471065

Openingstijden

Maandag                    gesloten (alleen op afspraak)
Dinsdag                      09:00-17:30
Woensdag                  09:00-17:30
Donderdag                 09:00-17:30
Vrijdag                        09:00-17:30
Zaterdag                     09:00-17:30
Zondag                       09:00-17:30