Menu

Zin om iets leuks te doen? Kom naar partycentrum de Déél in Beek. Dit is de ideale plek om builoften, bedrijfsfeesten, jubileumfeesten of gewoon een gezellig familiefeest te geven. Naast dat partycentrum de Déél gespecialiseerd is in het geven van feesten kunt u hier ook heerlijk uiteten.

Over de Déél

De Déél staat bekend om het geven van feesten. De Déél is zeer flexibel, want ook in de corona periode kan er bij dit partycentrum een feestje gegeven worden. Van 15 tot 55 personen is het mogelijk om binnen in het café een feestje, jubileum of meeting te geven. Daarnaast is het ook mogelijk om buiten te barbecueën en te genieten van een heerlijk stuk vlees en de lekkere salades die de Déél te bieden heeft.

Activiteiten

Naast de feesten en het lekkere eten, heeft partycentrum de deel ook veel verschillende activiteiten te bieden. Ik heb er hier voor u drie uitgelicht.

De verrader

Deze variant op ‘wie is de mol?’ is een spannend spel dat geschikt is als familie- of bedrijfsuitje. U gaat op pad naar een stad naar keuze en maakt de opdrachten die punten opleveren. Eén van de medespelers is ‘de verrader’ en probeert het spel te saboteren. Lukt het om de verrader te ontmaskeren?

GPS Treasure Hunt

Bij GPS Treasure Hunt ga je aan de hand van opdrachten een drie uur durende route bewandelen door de Montferlandse bossen. Dit spel kan in teams worden gespeeld en door de aanwijzingen op te volgen komt u te weten waar de schat zich bevindt.

Klootschieten

De Déél heeft twee prachtige routes uitgezet, waarmee u een uurtje aan het wandelen bent. De eerste route gaat vanaf het partycentrum de Déél. De andere route begint in bij ’t Peeske, tijdens deze route krijgt u meer van de Montferlandse bossen te zien. Bij dit spel kunnen er teams gemaakt worden. Het team dat het minst aantal keren de bal vooruit schiet, wint het spel.

Locatie
De Déél
Didamseweg 13
7037 DH Beek (Montferland)
0316-531213
Info@partycentrumdedeel.nl