Menu
Culinair / Zeddam

Brinks pannenkoeken

Bij Brinks pannenkoeken kunt u genieten van de klassieke pannenkoeken, of laat uzelf verleiden door een van de bijzondere specialiteiten. Naast pannenkoeken kunt u een heerlijke salade nuttigen of kiezen uit een van de vele andere gerechten die u bij dit restaurant kunt bestellen. Daarnaast biedt deze locatie ook arrangementen aan namelijk een pancake tea, borrels of vergaderingen. Verder kunt u ook voor kinderfeestjes en feestlocaties bij Brinks pannenkoeken terecht.

De historische locatie

Naast dat Brinks pannenkoeken heerlijke pannenkoeken heeft, staat het ook bekend om de prachtige historische locatie in Zeddam. Het pand van Brinks pannenkoeken was vanaf 1798 een herberg die van meerdere eigenaren is gewisseld. In 1811 was Zeddam 9 jaar lang een zelfstandige gemeente. Het gemeentehuis was destijds gevestigd in het huidige pand van Brinks pannenkoeken en is vanaf 2002 een monument.

Mijn ervaring

Ik heb afgelopen week een bezoekje mogen brengen bij Brinks pannenkoeken. Het eerste wat me opviel was dat het een sfeervol en karakteristiek gebouw is. Bij binnenkomst werden wij hartelijk ontvangen door het personeel. Na de vele verhalen was ik erg benieuwd naar de zeer bekende specialiteit van het huis, namelijk de “frikandel speciaal pannenkoek”. Het klinkt als een vreemde combinatie, maar nadat ik eenmaal de pannenkoek geproefd had was ik om. De pannenkoek was heerlijk en zeker een aanrader als u fan bent van een frikandel speciaal.

Interesse? Via de website kunt u online een reservering maken.

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: 16.30 – 19.30 uur
Vrijdag: 16.30 – 19.30 uur 
Zaterdag: 16.30 – 19.30 uur
Zondag: 16.30 – 19.30 uur

Locatie
Bovendorpsstraat 7
7038 CH Zeddam
Tel: 0314-652 826
info@brinkspannenkoeken.nl